Twitterskolen: Sånn skal det gjøres!


EDIT: Jeg har i ettertid skjønt at hele Cato Zahl Pedersen-på-twitter-saken bare var et stunt av @ostepoppers. Jeg gikk altså rett på limpinnen, i likhet med rundt 730 andre. Greit nok – det forringer likevel ikke det faktum at dersom det virkelig hadde vært Cato Zahl Pedersen, så hadde dette vært veien å gå.

I natt debuterte sydpolfarer og 13 ganger olympisk mester i Paralympics, Cato Zahl Pedersen på Twitter. For de av dere som lurer på hvordan man skal gjøre entré med stil er det bare å se på tweetsa til @CatoZPedersen (“Paralympicsvinner. Ikke pirat.”)

Etter at tweeten ble “oppdaget” tidlig i ettermiddag begynte RTene å flomme, og i skrivende stund har debuttweeten blitt retweetet langt over hundre ganger! Antall følgere  har hoppet fra null til nesten 400 på noen få timer. Sympatisk nok var oppfølgingen også av den morsomme og selvironiske sorten:

Responsen på denne lot heller ikke vente på seg, noe Zahl Pedersen kommenterte slik:

Jeg, som ivrig Twitterbruker, synes dette er et veldig godt eksempel til etterfølgelse. Det er forfriskende med folk med spesielle historier eller situasjoner som ikke tar seg selv så høytidelig, uten at det blir useriøst, vulgært eller sytete.

Jeg følger selvsagt Cato Zahl Pedersen nå, og oppfordrer alle til å gjøre det samme – fortsettelsen kan bli storveis!

Respekt.

Advertisements

About jensottar

Jobber som segmentanalytiker i Storebrand ASA. Har bakgrunn fra markedanalyseinstituttet Ipsos MMI (tidl. Synovate). Privat i sosiale medier, også i faglige diskusjoner. Musikk, sykkel, markedsanalyse, media, scifi, tech, t-skjorter og sko. Android. Står bak @DagensSko på Twitter og Facebook.
This entry was posted in Lunchprat, Twitterskolen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s