Ting som irriterer meg i dag


Dette er en kort punktliste over ting som irriterer meg i dag.

 • Ventilasjonsanlegget på jobb virker ikke.  Hvor sykt er ikke det? Det er snart en million varmegrader ute i sola. Bare det at jeg må være på jobb i seg selv er ille nok, og drivhuseffekten innendørs gjør ikke akkurat saken noe bedre. Hvis ingen fikser dette snart går jeg hjem, dette er ikke til å leve med. Grrrr. 
  Ubrukelighetsterningkast: 6
 • Coldplay spilles på radio igjen. Gnålkuken Chris Martin og resten av sutregjengen er ute med ny radiosingel, “Every Teardrop Is A Waterfall”. Er den irriterende? Ja! Jeg hater Coldplay, og har store problemer med å forstå hva ellers nydelige Gwyneth Paltrow gjør sammen med sære og gnålete Chris Martin.
  Coldplay får selvsagt ubrukelighetsterningkast: 6
 • Jeg er så jævla klam om dagen. Dette er vel en slags forlengelse av punkt 1 over, men er også mer generelt. I motsetning til nordmenn flest dyrker ikke jeg sola – man skulle tro at en som er adoptert fra sydligere strøk burde vært konstruert for sol og varme, men den gang ei. Så fint om dere slutter å være hysterisk begistret for sol og varme, jeg HATER å være klam og svett og gleder meg til vinteren. Sol er greit, men helst kombinert med en halvmeter nysnø og 7 kuldegrader.
  Ubrukelighetsterningkast: 6
 • Bikkjene til naboen. De to små gneldrebikkjene til Aloe Vera-selgeren som bor 3 rekkehus bortenfor oss. Noen burde lage pølser av dem, snarest. Går fritt på verandaen og gneldrer og skjeller som faen. Plager meg ikke så veldig i det praktiske dagliglivet, men det er da lov å irritere seg likevel? Fysj. 
  Ubrukelighetsterningkast: 3.

Vel, det var det foreløpig. Føyer til eventuelle punkter i løpet av dagen hvis det dukker opp noe nytt. Må si at jeg gleder meg til å bli gammel. Jeg skal ha hvitt hår og stokk, og masse fritid jeg kan bruke til å sitte på en parkbenk eller en benk utenfor inngangen til mitt lokale kjøpesenter. Der skal jeg være sur og grinebitete (kan man si det?), og hytte med neven til ungdommen nå til dags. Gretten gammel gubbe? Hell yeah!

Med sur hilsen,
J.

Advertisements

About jensottar

Jobber som segmentanalytiker i Storebrand ASA. Har bakgrunn fra markedanalyseinstituttet Ipsos MMI (tidl. Synovate). Privat i sosiale medier, også i faglige diskusjoner. Musikk, sykkel, markedsanalyse, media, scifi, tech, t-skjorter og sko. Android. Står bak @DagensSko på Twitter og Facebook.
This entry was posted in Idioter, Irritasjon, Lunchprat and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ting som irriterer meg i dag

 1. daysiblue says:

  Er det meg eller? Du virker litt irritert.. ;P

 2. daysiblue says:

  Jah du er alltid morgengretten du, er jeg også.. men snakker ikke så høyt om det enda.. liker å ha det stilt rundt meg om morgenen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s