Madrid: Et slags reisebrev


Dette er et slags fotoblogginnlegg fra forrige ukes ferietur til Madrid. Mange av disse bildene er delt før via Twitter og Facebook, men de fortjener likevel å samles på et sted, til almenn beskuelse, til spott og spe. Velkommen til Madrids “Wall of Weird”.

1: Avreise
Det første bildet er tatt allerede på Gardermoen. Gigantisk motefail – nuff said. Da jeg postet dette bildet på Facebook var det riktignok noen som hevdet at sokker i sandalene kunne forsvares i visse tilfeller, for eksempel dersom det var kaldt på avreisedagen, og man ikke vil fryse på bena, hvis man ikke vil bruke plass i kofferten på ekstra sko og liknende. De fleste er dog enige, sokker i sandalene fortjener ubrukelighetsterningkast: 6.

2: Shopping
Har du ikke likt å bruke nattkjoler før, får du det neppe etter dette. I natt- og undertøysavdelingen på en av de mange Il Cortes Ingles-sentrene i byen kom vi over disse lekre nattkjolene. Hvordan noen klarer å sove i disse uten å bli lysvåkne og ikke så rent lite hypnotiserte vet ikke jeg. Disse nattkjolene minner mest av alt om draktene damene hadde på seg da vi var på ferie i Gambia for noen år siden.

Ubrukelighetsterningkast: 4.

3: Advarsel!
Noen hadde klistret denne advarselen på et av urinal i botanisk hage. Det er alltid tvilsomt å dra frem mobilkameraet på offentlige toaletter, men her mener jeg at motivet forsvarer både humring og mobilknipsing. Dessuten mener jeg jo at advarselen er på sin plass – tenk så spennende, på en russisk rullett-aktig måte, dersom urinalene plutselig ble til kjøttetende beist? Veldig gøyal og veldig skummel tanke samtidig.

4: Søndagsmarked
Tipper det er en del Kaizers-fans som hadde funnet seg noe gøy i denne boden på søndagsmarkedet i La Latina-området i Madrid.  Markeder er bestandig gøy, og selv om dette nok var en divisjon eller to bak tilsvarende i Paris (oppover Latinerkvarteret) og London (Portobello Road og/eller f.eks. Camden Market) var det verdt et par timers titting en søndagsformiddag.

5: Mmmm… lukter godt!
I parfyme- og kosmetikkavdelingen til nok en Il Cortes Ingles kom jeg over disse godbitene. Sliter du med å kjøpe gave til hun eller han som har alt? Hva med en parfyme fra hhv. deilige Celine Dion eller Antonio Banderas? Her skylder jeg å legge til at Celine Dion kanskje er verdens mest ubrukelige artist (ubrukelighetsterningkast: 6). Alle som liker Celine Dion nok til å investere i denne gaveesken fortjener en smertefull død. Og her ser jeg muligheter: Hva med å inkludere en bombe i hver gaveeske, som detonerer ved åpning? Så blir vi kvitt både parfymen OG alle fansene samtidig.

6: WTF?
Dette er det det ser ut som: En latterlig kort gaffel (sett i forhold til kniven, selvsagt). Gaffelen var så kort at den var tilnærmet ubrukelig å spise med. Bildet er for øvrig tatt på en av de mange “Cafe y Te” i Gran Via, hvor vi inntok vår daglige frokost. Gaffelen får ubrukelighetsterningkast: 3. Frokosten var derimot meget brukelig.

7: Rompemos
Måtte inkludere dette også, selv om jeg vel antar at det ikke er like gøy for de av dere som faktisk kan spansk. Selv syntes jeg det var kjempegøy  med rompemos.

J.

Advertisements

About jensottar

Jobber som segmentanalytiker i Storebrand ASA. Har bakgrunn fra markedanalyseinstituttet Ipsos MMI (tidl. Synovate). Privat i sosiale medier, også i faglige diskusjoner. Musikk, sykkel, markedsanalyse, media, scifi, tech, t-skjorter og sko. Android. Står bak @DagensSko på Twitter og Facebook.
This entry was posted in Foto, Lunchprat, Weird and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Madrid: Et slags reisebrev

  1. Jo Chr. Rand says:

    Haha.. genialt bloginnlegg! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s